Alle categorieën

Home > Producten > Flexibele verpakkingstas > Kruiden poeder zak

16. kruiden
16. kruiden
16. kruiden
16. kruiden
16. kruiden
16. kruiden
16. kruiden
16. kruiden

Kruidenpoederzak/kruidenzak


Kruidenverpakkingszak
Afdrukken:etsBedrukking tot 10 kleuren
Materiaal:PET/PE, PET/VMPET/CPP enz.
Kleuren:Aangepaste kleur
MAAT:Aangepaste grootte
Levertijd:
15-20days
MOQ:30000PCS/Ontwerp/Grootte
Verzegelende manier:Hitte bescherming
Kenmerken:Recyclebaar
Omschrijving

Verpakkingszakken voor kruiden moeten worden uitgerust met barrière-eigenschappen, fysische en mechanische eigenschappen, hygiënische eigenschappen, enz.

Ten eerste, barrière-eigenschappen. De belangrijkste reden is de eigenschap van de luchtbarrière. Als er te veel zuurstof in de verpakkingszak zit, worden de ingrediënten in de kruiden geanalyseerd en treden er problemen op zoals schimmel en zwelling van de zak. De dikte van de fysieke verpakking moet bestand zijn tegen hoge temperaturen. Op dit moment omvatten de gangbare verpakkingsfoliematerialen voor kruiden voornamelijk de volgende soorten:

PE-gecoëxtrudeerde zwart-witfilm met barrièreharsmateriaal: het heeft goede gasbarrière-eigenschappen en flexibiliteit en wordt vaak gebruikt voor het verpakken van vloeibare smaakmakers zoals sojasaus en azijn.

KPET/PE: Het heeft een goede hittebestendigheid, gasbarrière-eigenschappen en warmteafdichtingsprestaties (inclusief warmteafdichtingssterkte en afdichtingsprestaties), vaak gebruikt in voedselverpakkingen van sauzen (zoals sojabonenpasta, noedelsaus, enz.), en kan gebruikt bij 80-90°C Koken en steriliseren bij een bepaalde temperatuur.

KOP/PE, KPET/PE, KPA/PE, PET/AI/PE, BOPA/EVOH/PE, PA/PE, PA/PE/AI/PE: hebben goede barrière-eigenschappen, waaronder het blokkeren van zuurstof, geur, olie, enz. . , met hoge sterkte (geen gebroken zak, geen vloeistoflekkage) en retortweerstand, vaak gebruikt in soepverpakkingen. Onder hen zijn de barrière-eigenschappen van verpakkingsmaterialen die KPET, KPA, Al en EVOH bevatten sterker dan die van andere materialen, maar de prijs is iets hoger.

KPA/LLDPE, BOPA/VMPET/LLDPE, PET/AI/PET/LLDPE, PET/VMPET/LLDPE, PET/AI/LLDPE: KPA, Al en VMPET zijn allemaal materialen met een hoge kathodebarrière, met een uitstekende zuurstofbarrière en waterbarrière eigenschappen. Wel wordt de Al-laag goed weggehouden van de binnenlaag om corrosie door de inhoud te voorkomen. LLDPE (of EVA) heeft een goede afdichting en weerstand tegen vervuiling. Daarom heeft het totale materiaal een hoge sterkte, lange houdbaarheid, anti-oxidatie, corrosieweerstand en goede afdichting en weerstand tegen vervuiling. De bovenstaande materialen Het kan worden gebruikt voor het verpakken van sauzen, sauzen, vetrijke vloeistoffen of halfvaste smaakmakers.

Specificaties

Plaats van

Oorsprong:

Linyi, Shandong, China

Merk

Naam:

ZL-PAKKET
Productnaam:Kruidenverpakkingszak
oppervlakte:Glanzend, Mat, UV enz.
Toepassing:Om kruiden, specerijen, poeder etc. in te pakken
Logo:Aangepast logo

Materiaal

Structuur:

PET/PET /PE of PET/AL/PE enz.

Verpakking

manier:

Karton/pallet/aangepast

Afdichting &

Handvat:

HeatsealOEM:Akkoord
Kenmerken:Hydraterende, hoge barrière, recyclebaarODM:Akkoord
Functie:

Scheur noord: oost om te scheuren

Gat: gemakkelijk op planken te hangen

Ritssluiting: makkelijk op te bergen

Levertijd:

5-7 dagen voor het maken van cilinderplaten 10-15 dagen voor

tassen maken.

MAAT:Aangepaste grootteInkt Type:100% milieuvriendelijke soja-inkt van voedingskwaliteit
Dikte:20 tot 200 micron

Betaling

manier:

T/T / Paypal/West-unie enz
MOQ:30000 STKS / ontwerp / maatAfdrukken:Gravure afdrukken
Productie en verpakking
11
22
ONDERZOEK