Alle categorieën

Privacybeleid

Privacybeleid

Privacy is belangrijk. We weten dat gegevensprivacy tegenwoordig een topprioriteit is en we willen dat u geniet van uw interactie met ons terwijl u weet dat we uw persoonlijke gegevens waarderen en dat we deze beschermen.

Hier vindt u een overzicht van hoe wij uw Persoonsgegevens verwerken, de doeleinden waarvoor wij deze verwerken en hoe u hiervan profiteert. Ook ziet u wat uw rechten zijn en hoe u contact met ons kunt opnemen.

Updates van deze privacyverklaring Naarmate het bedrijfsleven en de technologie evolueren, moeten we deze privacyverklaring mogelijk wijzigen. We raden u aan deze privacyverklaring regelmatig te bekijken om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van hoe LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. gebruikt uw Persoonsgegevens.

Onder de 13 jaar? Als je jonger bent dan 13 jaar, vragen we je vriendelijk te wachten om wat ouder te zijn om met ons om te gaan, of vraag een ouder of voogd om contact met ons op te nemen! We kunnen uw persoonlijke gegevens niet verzamelen en gebruiken zonder hun toestemming.

Waarom verwerken wij uw Persoonsgegevens? Wij verwerken uw persoonlijke gegevens, inclusief alle gevoelige persoonlijke gegevens die u ons met uw toestemming hebt verstrekt, om met u te communiceren, uw inkooporders uit te voeren, uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van communicatie over LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. en onze producten. We verwerken uw Persoonsgegevens ook om ons te helpen de wet na te leven, om een ​​relevant onderdeel van ons bedrijf te verkopen of over te dragen, om onze systemen en financiën te beheren, om onderzoeken uit te voeren en om wettelijke rechten uit te oefenen. We combineren uw Persoonsgegevens uit alle bronnen zodat we u beter kunnen begrijpen om uw ervaring tijdens uw interactie met ons te verbeteren en te personaliseren.

Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens en waarom? We beperken de openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens aan anderen, maar we moeten uw persoonlijke gegevens in bepaalde gevallen en voornamelijk aan de volgende ontvangers bekendmaken:

Bedrijven binnen de LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD., indien vereist voor onze legitieme belangen of met uw toestemming;

Derde partijen die door ons zijn ingeschakeld om diensten te verlenen, zoals het beheer van LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. websites, applicaties en services (bijv. functies, programma's en promoties) die voor u beschikbaar zijn, onderhevig aan passende bescherming;

Kredietinformatiebureaus/incassanten, indien wettelijk toegestaan ​​en als we uw kredietwaardigheid moeten verifiëren (bijvoorbeeld als u ervoor kiest om met factuur te bestellen) of openstaande facturen incasseren; en Relevante openbare instanties en autoriteiten, indien wettelijk verplicht of een legitiem zakelijk belang.

Gegevensbeveiliging en retentie We gebruiken verschillende maatregelen om uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en veilig te houden, waaronder het beperken van de toegang tot uw persoonlijke gegevens op een 'need to know'-basis en het volgen van passende beveiligingsnormen om uw gegevens te beschermen.

We nemen alle redelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens alleen worden verwerkt voor de minimumperiode die nodig is in verband met: (i) de doeleinden die in deze privacyverklaring worden uiteengezet; (ii) eventuele aanvullende doeleinden die aan u zijn meegedeeld op of vóór het moment van verzameling van de relevante Persoonsgegevens of aanvang van de relevante verwerking; of (iii) zoals vereist of toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving; en daarna, voor de duur van een toepasselijke verjaringstermijn. Kortom, zodra uw Persoonsgegevens niet langer nodig zijn, zullen wij deze op een veilige manier vernietigen of verwijderen.

Contact LINYI ZHULI VERPAKKINGSMATERIALEN CO., LTD. treedt op als "verwerkingsverantwoordelijke" van uw Persoonsgegevens die worden verwerkt op grond van of in verband met deze Privacyverklaring. Als u vragen of opmerkingen heeft over deze privacyverklaring of LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. Voor het verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens kunt u contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar [e-mail beveiligd]

LINYI ZHULI VERPAKKINGSMATERIALEN CO., LTD.