Alle categorieën

Home > Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Het basisproductieproces van samengestelde verpakkingszakken is: vier stappen bedrukken, samenstellen, scheuren en zakken maken, waarvan de twee processen van samenstellen en het maken van zakken de meest geschikte assemblagemethoden zijn.

Samengesteld proces

In het ontwerpproces zal het, naast het kiezen van de verkeerde lijm tijdens het proces, hoe goed het lamineerproces ook is, ook leiden tot slechte hechting, lage hechting bij nabewerking, lamineren, lekkage en gebroken cysten. Roest.

Er zijn veel redenen waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van lijmen voor dagelijkse chemische softwareverpakkingen. Over het algemeen moet als composietlijm aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

niet giftig;
Er verschijnen geen schadelijke extracten na het verpakken van de vloeistof;
Toepasselijke vereisten voor de opslagtemperatuur van voedsel;
Goede weersbestendigheid, geen vergeling en schuimvorming, geen verpulvering en delaminatie;
Bestand tegen oliën, geuren, azijn en alcohol;
Tast de drukpatrooninkt niet aan en heeft een hoge affiniteit met inkt.

Lamineren is een belangrijk proces bij de productie en verwerking van flexibele verpakkingen. De meest voorkomende fouten zijn: vorming van luchtbellen, lage lamineervastheid, kreuken en krullen van afgewerkte producten, uitrekken of krimpen van lamineerproducten, enz. In dit gedeelte wordt de nadruk gelegd op het analyseren van de oorzaken van kreuken en omkrullen van randen en de methoden om deze te elimineren.